неділю, 15 березня 2015 р.

Вернісаж творчих робіт у бібліотеці



Веселковими барвами та різноманіттям нових та відроджених технік декоративно-прикладного мистецтва порадували цього року роботи учнів шкіл Комсомольського району на вернісажі «Називаємо чудесами все, що творимо руками», який з 10 березня проходить у відділі мистецтв ХОБЮ ім.Б.Лавреньова.


Яскраві, оригінальні, чудові роботи, майстерно виконані дитячими руками, вразили і зачарували серця відвідувачів бібліотеки. А постійний пошук творчих дітей, разом зі своїми наставниками, нових ідей, нових тем і використання звичайних простих матеріалів при цьому, викликає захоплення і повагу.

Кожна школа вирізняється своїм стилем, підходом і технікою рукоділля, в якій працюють учні.

Так, здивували незвичайною красою картини учнів ЗОШ № 11 «Свобода», «Краса», «Русалонька», виконані в техніці печворк на пінопласті, привернула увагу витончена мотанка «Берегіня роду», вразив незвичайний млин, «виплетений» із паперу старшокласниками Херсонського ліцею журналістики, економіки та правознавства, а тендітні мініатюрні меблі з жерстяних банок (ЗОШ № 47) відразу ж притягували погляди відвідувачів.

Багато захоплених відгуків від глядачів отримали й квіткові композиції та шкатулки в техніці квілінг (ЗОШ № 46), картини «Кінь у квітах», «Маки», виконані в техніці ниткографії (ЗОШ № 26) та вишиті стрічками «Бузок», «Весняні квіти» (ЗОШ № 54) викликали бажання неодмінно навчитися робити таку красу,  а кумедні в’язані іграшки angry birds та смішарики (ЗОШ № 55) змогли підняти настрій навіть найменшим відвідувачам виставки. 


Учні школи № 2 традиційно порадували численними і завжди модними роботами з дерева, а квіткові топіарії школярів 46 школи нагадали, що за вікном весна і незабаром розквітнуть живі квіти.

М’які іграшки, вишиті хрестиком та бісером картини, замки із сірників, аплікації… Стільки чудових, прекрасних робіт, що неможливо все осягнути й описати. Дитяча уява та фантазія не має меж. І творчий вернісаж ще раз це підтвердив. Завітайте й переконайтесь у цьому самі!   


Немає коментарів:

Дописати коментар