понеділок, 5 січня 2015 р.

Новорічна казка у бібліотеці

Новорічні та різдвяні свята - завжди радість для дітей, бо це ж  зимові канікули, веселощі, ігри та подарунки. А ще - чарівна казка дитинства з ялинкою і казковими персонажами! А якщо замість Діда Мороза і Снігуроньки до вас загляне весела Баба Яга, то ця казка запам’ятається надовго!


Саме Яга з’явилася перед здивованими гостями відділу
мистецтв ХОБЮ ім. Б.Лавреньова - учнями 5-В класу ЗОШ № 55, які завітали на новорічне свято до бібліотеки. Але школярів така несподіванка не засмутила: діти із задоволенням грали, відгадували загадки, танцювали та приймали участь у конкурсах від "чарівної" Бабусі Ягусі.

У відділі панував святковий настрій. Не дивно, що стосунки між Ягусею та дітьми стали настільки теплими, що усі захотіли не тільки пограти с нею, але й зробити фото на згадку, пообніматися, запросити до себе до школи у гостини та й отримати від Бабусі солодкий подаруночок, адже цього дня ніхто не залишився без солодкого призу

Тож, усі гості відділу чекають на нові казкові зустрічі в новому році! 

2 коментарі:

  1. З Новим роком та Різдвом Христовим!
    У світле свято Різдва я хочу побажати вам благополуччя, однак, хай воно для вас не обмежується лише тим, що можна взяти у руки, нехай у вашому житті крім матеріальних благ, перш за все, буде в достатку любові, душевних відносин з близькими людьми, терпіння, віри в краще, і, звичайно ж, світлого щастя!

    ВідповістиВидалити
  2. Пані Ольго, дякуємо вам від щирого серця за такі гарні слова! Хай здійсняться усі наші мрії, хай мир запанує у країні, та усі будуть здорові та щасливі!

    ВідповістиВидалити