четвер, 29 листопада 2012 р.

ІІ обласний фестиваль молодіжного читання "Відкрий свою книгу"


28 листопада у Каховці відбулася значна подія - тут пройшов ІІ обласний фестиваль молодіжного читання «Відкрий свою книгу», організований Херсонською обласною бібліотекою для юнацтва ім. Б.Лавреньова. 


На фестиваль приїхали бібліотекарі з 13 районів Херсонської області, а крім того талановита творча молодь, письменники з Херсона, Голої Пристані та Каховки.

Різноманітною та наповненою подіями була програма фестивалю, яка пропонувала заходи як для бібліотекарів, так і для молоді. Байдужих не залишилось, адже урочисте відкриття, фестивальна хода вулицями Каховки, інтерактивні ігри та вікторини, виставка робіт талановитої молоді Каховщини, автограф-сесія з письменниками а також урочистий концерт на честь свята мешканці міста та учасники бібліотечного фестивалю сприйняли з величезним задоволенням та цікавістю.

 Для учасників свята читання також були організовані різні майданчики: юні поети змагалися у майстерності слова та артистизмі на літературному слем-конкурсі, а для бібліотекарів працював  "Ярмарок бібліотечних інноваційних ідей", на якому креативні працівники бібліотек області ділилися досвідом та представляли свої проекти. 


Але, краще один раз побачити, ніж сто раз почути, тож, пропонуємо переглянути фотозвіт з нашого фестивалю!




Фотографії Валентини Моісеєвої 

2 коментарі:

  1. Чудовий захід! Такі фестивалі, як на мій погляд, просто необхідні для сучасної бібліотеки.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Катерина! Так, фестиваль удався, було дуже цікаво і весело, справжнє свято читання!

    ВідповістиВидалити