вівторок, 7 грудня 2021 р.

Творчий світ «Фантазерів»

Так називається виставка робіт учасників гуртка із декоративно-ужиткового мистецтва школи №46, яка на днях відкрилась у відділі мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова.

Серед різноманіття своїх мистецьких уподобань і численного творчого доробку гуртківці разом із своїм керівником Уляною Бабій вибрали для виставки роботи в техніці текстильний колаж та кольоровий барельєф із пластиліну.

Яскраві та чарівні мотанки відразу ж притягнули до себе увагу відвідувачів оригінальним поєднанням народних традицій і сучасного погляду на минуле,
красою та витонченістю, розмаїттям  матеріалів та технік виконання. Тим більше, що кожна мотанка єдина і неповторна авторська робота – учні виконували їх на свій смак і вкладали особисті думки та переживання. Недарма ж мотанки – це символ, оберіг наших предків.

Зачарували і милі, зворушливі новорічно - різдвяні композиції та колажі з улюбленими книжковими героями.

А ось цікаві кольорові барельєфи заряджають позитивом і радістю – так і хочеться взяти у руки пластилін і створювати свій фантастичний світ!..

Завітайте до бібліотеки та приєднайтесь до когорти любителів мистецтва - до фантазерів! І, звичайно ж, не забудьте про маску!

Немає коментарів:

Дописати коментар