вівторок, 16 березня 2021 р.

Жіночі пристрасті

 Справжній весняний настрій панував в Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б. А. Лавреньова в недільну зустріч для "дівчат" спілки багатодітних сімей та сімей з дітьми "Єдина родина» на розважальну програму "Жіночі пристрасті" підготовлену відділом мистецтв.


  Кумедні відео та цікаві факти про жінок- винахідниць змінювались конкурсами, поетичними хвилинками, та танцювальними "па"на паркеті. Глядачі довго тримали оплесками учасниць - "зірок танцполу", отримавши на біс неперевершене виконання  "stripdens".


Родзинкою програми став конкурс "Зніміть з мене...пробу", де дівчата спробували себе у ролі відомих персонажів літератури та кіно. Програма була насичена гумором і вікторинами, та присутніх заходу не забули ознайомити з новою, різножанровою літературою та літературою  для батьків, отриманою бібліотекою від "УІК" (українського інституту книги). Велика дяка за отримані, приємні подарунки від наших друзів: солодощі  від ГО "А що зробив ти?", захисні маски від фонду громади Херсон "Захист", та подарунковий сертифікат від учбового центру "Фурор". На завершення фото на згадку в яскравій фотозоні, кава  зі смаколиками, та обговорювання наступної зустрічі. Жінки отримали свій весняний заряд для душі. Чекаємо весну за вікном.

Немає коментарів:

Дописати коментар