четвер, 13 червня 2019 р.

Захід для слухачів курсів підвищення кваліфікації ХАНО

До Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова завітали слухачі курсів підвищення кваліфікації Херсонської академії неперервної освіти – вчителі початкових класів та вихователі груп продовженого дня шкіл області та м. Херсона. Працівники книгозбірні підготували для педагогів різноманітну, насичену програму, щоб познайомити зі  своїми напрацюваннями, поділитися ідеями для співпраці бібліотеки з навчальними закладами.


Відділ мистецтв вразив гостей виставкою творчих робіт їхньої колеги із ЗОШ № 55 м. Херсона Поліни Кізенко. Завідувачка відділу  Юлія Калмикова розповіла про діяльність ART-агенції «Дивоквіт» та запросила  педагогів до співпраці. До душі припали відвідувачам й інші проекти відділу. Вони мали змогу переглянути фрагменти фотовиставок «Світлини для героїв», «Вишивані історії», а роботи учасників майстерні «Handmade» так зачарували вчителів, що деякі з них вирішили застосувати оригінальні ідеї у своїй практиці.
Ще раз юнацька підтвердила, що в книгозбірні завжди цікаво, весело для дорослих і дітей,  а в розпал канікул – ще й дуже людно та гамірно

Немає коментарів:

Дописати коментар