середа, 23 серпня 2023 р.

Нескорена! Незламна! Незалежна!

 24 серпня український народ святкує надзвичайно важливу дату: День незалежності нашої країни. 

Проголошенням незалежності завершилася більш ніж трьохсотлітня боротьба за те, щоб українці знову мали свою державу і могли вільно розвивати національну культуру, ставши членами міжнародного співтовариства.

Україна – це в першу чергу люди – найщиріші і найдобріші, які готові зупиняти російських загарбників голими руками. Це наші діти, які збирають допомогу для ЗСУ. Це земля – багата на копалини і родюча «житниця» не лише Європи, а й цілого світу. Це культура, коріння якої сягають тисячолітньої давнини, до колиски європейської цивілізації. І це, безумовно, наші Герої, які у різні періоди багатовікової історії боролися за нашу волю.

Фахівці відділу мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. А. Лавреньова запропонували учнівській спільноті херсонських гімназій № 6, 14, 16 і ЗЗСО № 4,53, 54 та  користувачам соцмереж здійснити історичний екскурс «Незалежні разом».

У свої «тридцять два» Україні довелося пережити чимало. Обпечена війною, поранена ворожими ракетами, кулями й осколками, вона сміливо і незламно бореться за Перемогу!

Наше мирне майбутнє ми відстоюємо разом з цивілізованим світом, який вбачає в українцях неймовірну силу. Силу, яка здатна зміцнити європейську спільноту. Україна стала символом незламності і боротьби у світі.

В єдності наша велика сила!

Приємного перегляду ...


Немає коментарів:

Дописати коментар