понеділок, 17 травня 2021 р.

Святковий мастер клас

Місяць травень щедрий на родинні свята. Щороку в другу неділю місяця ми традиційно святкуємо День матері, а 15 травня весь світ відзначає Міжнародний День сім’ї.

 Ці свята народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу. Традиційно  цей день заведено проводити у колі найближчих та найрідніших людей – своєї сім’ї.

Такою сім єю для Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова є спілка багатодітних сімей «Єдина родина», з якою у бібліотеки тісна дружба і співправця.

На недільний майстер-клас "Святкові квіти" від майстерні «Hand made» при відділі мистецтв зібрались ті, хто віддає перевагу виготовленню шедеврів власними руками. Робили незвичні квіти зі стрічок. У дружній, затишній, сімейній атмосфері розмовляли про сім’ю, діточок, ділились спогадами, обговорювали теми наступних майстер класів.

Дякуємо за подарунки та вітання для матусь «Єдиної родини» зі святами: Днем матері та Днем сім‘ї, депутату Херсонської міської ради Андрію Сидоренку. Всім присутнім приємно було почути теплі слова, та побажання  кожній родині щасливої долі, міцного здоров’я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові. Дякуємо за розуміння та підтримку нашої спілки.

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар