пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Шалена вечірка у стилі Halloween



У п'ятницю, 27 жовтня, напередодні Дня всіх святих, в Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б. Лавреньова пройшла « Шалена вечірка у стилі Halloween» .
Хочете вірте, хочете  перевірте, але вся бібліотека, в прямому сенсі слова, стояла на вухах.  Двері відкривалися і закривалися, впускаючи веселих дітей. Весь простір заполонили чарівні відьмочки, бліді вампіри, симпатичні зомбі й привіди та інші вражаючі, але зовсім не страшні гості в масках і гримі. Це наші читачі, вихованці клубу по вивченню англійської мови "Альбіон" Херсонського центру дитячої та юнацької творчості (керівник – Наталія Костіна), прийшли у відділ мистецтв  на веселе свято Хеллоуїн.
 Свято це  веде свою історію з вірувань давніх кельтів, але сьогодні похмурі звичаї стародавності пішли в минуле, і воно перетворився на маскарад і смішні розіграши.
Історія та цікаві факти, а також легенда походження Хеллоуїна прозвучала на початку свята українською  та англійською мовами.  Потім діти почитали страшні історії та взяли участь в конкурсах. 
 Як завжди для своїх гостей, Ольга Коваленко - бібліотекар і за сумісництвом диявольськи-чудова відьмочка - приготувала  незвично-смачні частування. Цього разу її шедевром були павучки з маслин.
А ще господиня вечірки познайомила присутніх з книжковою виставкою «Моторошно цікаво ... Страшно весело!», оформленої до цього заходу.
Зрозуміло, не обійшлося без фотосесії в святкових бібліотечних декораціях.
 Вечірка вийшла просто шалена!







Немає коментарів:

Дописати коментар