суботу, 11 квітня 2015 р.

Майстерня Великоднього кролика



  Великдень – це великий день, сповнений особливими радощами, світлий та святий день, а ще одне з найулюбленіших свят, особливо для малечі.

Великодніх свят, з якими приходить до нас справжня весна, з нетерпінням чекають і старанно готуються до них і старий, і малий. А який ж Великдень без розписного яйця – найважливішого атрибута свята! 



 От і вихованці клубу «Альбіон» ХЦДЮТ, разом зі своїм керівником Наталією Костіною та працівниками відділу мистецтв ХОБЮ ім. Б.Лавреньова зібралися у стінах книгозбірні щоб взяти участь у «Майстерні Великоднього кролика»: згадати традиції, звичаї, атрибути Великодня, та порівняти як його святкують у нас, в Україні, та в англомовних країнах, насамперед, в Англії, що схожого,  а чим вони відрізняються.



На дітей чекали приємні сюрпризи, ігри та розваги, пов’язані з писанками, як символом Великодня.  А наприкінці заходу, всі діти старанно майстрували святкові писанки з картону та різнокольорових ниток. Діти підійшли до створення Великодніх прикрас з видумкою, фантазією, і результат перевершив усі сподівання!



Кожен з учасників заходу взяв із собою частинку святкового настрою та надзвичайно яскраву та гарну Великодню писанку!  

Немає коментарів:

Дописати коментар