понеділок, 16 вересня 2013 р.

Культурологічна медіастудія: про мистецтво усіх часів та народів

Вже п’ятий рік поспіль відділ мистецтв гостинно відчиняє двері до створеної зусиллями працівників нашого відділу культурологічної медіастудії «Мистецтво у просторі і часі», робота якої спрямована на допомогу вивченню шкільного курсу “Художня культура”.
Культурологічна медіастудія є новим форматом діяльності, мета якої - виховання нового покоління активних, освічених, розумних людей, допомога їхньому культурному зростанню, розвитку творчих здібностей і талантів.
Завдяки заняттям у медіастудії, учні 9-10-11-х класів херсонських шкіл, що вивчають художню культуру України та зарубіжних країн, зможуть дивитись цікаві відеопрезентації на різні культурологічні теми, спілкуватись з фахівцями нашого відділу, дізнаватись нове та цікаве. Ювілейний – п'ятий – сезон в медіастудії розпочато, ласкаво просимо!
 Докладну інформацію про організацію та тематичні заняття в культурологічній медіастудії відділу мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова можна подивитись на сайті бібліотеки:  http://www.unalib.ks.ua/mediastudio.htm    


Немає коментарів:

Дописати коментар